Arkiv

Se billeder, video og programmer fra tidligere år

 

Orkesterfestivalen har eksisteret siden 2005. Det betyder, at vi allerede har haft masser af fantatiske musikalske oplevelser i DR Koncerthuset og 17. marts 2019 går det løs igen.

Nedtællingen er begyndt, og vi glæder os allerede til at slå dørene op for både deltagere og gæster. Hvis du har lidt svært ved at vente eller bare gerne vil dykke ned i de gode minder, så kan du herunder gå på oplevelse i billeder, videoer og programmer fra tidligere år. God fornøjelse.

Tjek programmerne fra tidligere år ud

Dyk ned i billedarkivet

Man siger, at et billede fortæller mere end 1.000 ord, hvis det er tilfældet, så er der herunder, hvad der svarer til et helt bibliotek at dykke ned i.
Du kan finde endnu flere billeder på Facebook.

2018

62 billeder

2018

26 billeder

(Orkestercertifikatet)

 

2018

14 billeder 

(Følg forberedelserne)

2017

115 billeder

2016

167 billeder

2015

147 billeder

 

2014

58 billeder 

2013

41 billeder

Se videoer fra 2018

I 2018 havde vi særligt fokus på kontrabassen. I den forbindelse lavede vi en række små videoer med børn og unge, der spiller bas. Mød f. eks 5-årige Erik, der giver den gas på det store instrument.
Du kan også se – eller gense – hilsner fra flere kulturpersonligheder f.eks kulturminister Mette Bock (LA) og Phillip Faber, der er chefdirigent for DR PigeKoret.
Du kan se flere videoer på Facebook.

Erik Mørch Frøsig

#Orkesterfestivalen sætter særligt fokus på et af de sjældne orkesterinstrumenter. Valget er faldet på kontrabassen, som 5-årige Erik spiller på. Han fortæller, hvorfor han har valgt bassen - og så kan du høre lidt af det, han har lært indtil nu. Og måske dukker der også en lille elefant op...

Slået op af Orkesterfestivalen i Søndag den 18. februar 2018
Den danske strygekvartet

Kan du gætte, hvad det allerbedste ved festerne var, når Danish String Quartet slog sig løs, da de var helt unge? De to violinister Frederik og Rune ønsker alle en god orkesterfestival og kommer med svaret her

Slået op af Orkesterfestivalen i Fredag den 16. februar 2018

Har du husket at fortælle dine venner og din familie om #Orkesterfestivalen på søndag i @drkoncerthuset? #OF18

Slået op af Orkesterfestivalen i Torsdag den 1. marts 2018
Kulturminister Mette Bock

Da kulturministeren var barn, sang hun i kor og spillede både klaver og fløjte. Hun meldte sig ind i Musik & Ungdom som det første lokalmedlem i Horsens, hvor hun voksede op, og senere søgte hun ind på musikkonservatoriet - dog uden held.Søndag den 4. marts deltager Mette Bock (LA) i Orkesterfestivalen i DR Koncerthuset . Og hun glæder sig!

Slået op af Orkesterfestivalen i Fredag den 23. februar 2018
Phillip Faber

Phillip Faber er chefdirigent for DR PigeKoret og dommer i Vidunderbørn, DR1, så han kender Koncerthuset som sin egen bukselomme. Han ønsker alle en vidunderlig Orkesterfestival - og så har han et godt tip til de flere end 1.000 børn og unge, der skal optræde den 4. marts.

Slået op af Orkesterfestivalen i Fredag den 2. februar 2018
Lotte Heise

Lotte Heise elsker klassisk musik! Den hurtigsnakkende foredragsholder er vært på radioprogrammet Bravo på DR P2, hvor hun deler ud af operaens store følelser, operahits og sjove historier.Her sender hun en hilsen og fortæller, at hun ikke vil gå glip af Orkesterfestivalen i DR Koncerthuset 4. marts.

Slået op af Orkesterfestivalen i Torsdag den 8. februar 2018

OM OS

 

På Orkesterfestivalen kan man opleve symfoniorkestre, kor, kammerensembler, solister og bigbands på alle niveauer. Man kan også prøve instrumenter og lade sig friste af musikskolernes tilbud om at komme i gang med musikken.

KONTAKT

 

Farvergade 27A, 2. sal
DK-1463 København K
+45 3613 3535

Festivalleder: Mette Dahl Trudslev

CVR: 2925 0510

FØLG OS