Den Store Valdhorn-fest

Vil du være med i Danmarks største hornfanfare, der skal åbne Orkesterfestivalen 2019? Eller brænder du for at deltage i en master class i Studie 3 om eftermiddagen 17. marts?

Hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig både det ene og det andet her på siden.
Du vil modtage en mail en af de følgende dage, når du har udfyldt tilmeldingen.
Hører du mod forventning ikke fra os inden for en uge, så kontakt maj@majmunkmedia.dk 

MASTERCLASS
VED HUGH SEENAN

Om eftermiddagen afholder vi masterclass i Studie 3.  Vi vælger tre hornister, der får mulighed for at deltage. De tre vil have forskelligt niveau og alder.

Vi er stolte af at kunne afsløre, at det bliver Hugh Seenan, der varetager Orkesterfetivalens masterclass for hornister.

Hugh Seenan er en af Storbritanniens mest berømte hornister og har gennem årene givet adskillige masterclasses for hornister blandt andet i Australien, Japan og USA – og nu er turen altså nået til DR Koncerthuset.

Han var blot 20 år, da han blev en del af “The Royal Philharmonic Orchestra”. Senere spillede han i 12 år med “The London Symphony Orchestra”.  Siden har han været en eftertragtet solohornist.

Hugh Seenan har spillet med på flere end 200 soundtracks til film blandt andre Aliens, Braveheart og Gladiator.  

Tilmeld dig, hvis du kunne være interesseret i at komme i betragtning som deltager.

Alle kan deltage som publikum.

HORNFANFARE

Skal du være med i Danmarks største hornfanfare, der skal åbne Orkesterfestivalen 2019?

Til åbningen af Orkesterfestivalen 2019, etableres et hornorkester, der skal spille til åbningen af festivalen. Vi sørger for at alle niveauer kan være med.

Foreløbig tidsplan:

Kl. 08.00: Ankomst DR Koncerthuset
Kl. 08.30 – 09.30: Prøve i Koncertsalen
Kl. 10.00: Åbning af Orkesterfestivalen 2019

Tilmelding

  • Om dig

  • Da du vil modtage vigtig information på denne mail, er det vigtigt, at du opgiver en mail som du eller dine forældre tjekker jævnligt.
  • Skriv navnet på din underviser, hvis du har en.
  • Har du lang transporttid, vil vi arrangere fællestransport til København lørdag 16. marts. Det bliver sandsynligvis en bus, der starter i Nordjylland med stop undervejs.
  • Vi ønsker at hjælpe med privatindkvartering hos hornister i Københavnsområdet, så alle interesserede deltagere har mulighed for at være klar til prøve søndag morgen kl. 9.

Horn-video

I 2019 har vi særligt fokus på valdhornet. I den forbindelse laver vi en række små videoer med både børn og voksne, der spiller horn

Valdhorn, Vesterlund Musikkursus

#Orkesterfestivalen sætter hvert år fokus på et af de mere sjældne instrumenter. I 2019 er valget faldet på valdhornet. Hvis du ikke har helt styr på, hvad det er for et instrument, så se denne video og hør hornisterne, der deltog i Vesterlund Musikkursus tidligere på året, fortælle om netop valdhornet. Du kan også blive en del af Danmarks støtte hornfanfare eller tilmelde dig til en helt fantastisk master class for hornister. Læs mere her: https://orkesterfestivalen.dk

Slået op af Orkesterfestivalen i Søndag den 18. november 2018

Hos #Orkesterfestivalen har vi fået #valdhorn på hjernen og overværede onsdag aften med stor begejstring en koncert med Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums messing-ensamble. Vi håber, mange af hornisterne kommer og deltager i Den Store Valdhorn-fest 17. marts 2019. Du kan også være med. Læs mere mere på https://orkesterfestivalen.dk

Slået op af Orkesterfestivalen i Torsdag den 15. november 2018

OM OS

 

På Orkesterfestivalen kan man opleve symfoniorkestre, kor, kammerensembler, solister og bigbands på alle niveauer. Man kan også prøve instrumenter og lade sig friste af musikskolernes tilbud om at komme i gang med musikken.

KONTAKT

 

Farvergade 27A, 2. sal
DK-1463 København K
+45 3613 3535

Festivalleder: Maja Joss-Børch

CVR: 2925 0510

FØLG OS