Symfonisk Sal

Om salen: Symfonisk Sal er fra 2007 og er designet med et præcist mål. Akustikken var det primære succeskriterie med fokus på klassisk, symfonisk og akustisk musik. Salen har de samme proportioner som Wiener Musikvereins Gyldne Sal, da flere end 100 års erfaring herfra beretter om de perfekte mål.

Scenen kan rumme et fuldt symfoniorkester og korpodiet 100 sangere. Salen har plads til 1.170 publikummer og er 25 meter høj.

Konferencier 

Store Sal

Om salen: Store sal er hjertet i Musikhuset Aarhus. Musikhusets imponerende og største scene har lagt gulv til musikalsk magi fra masser af store danske og internationale stjerner.

Salen er opbygget som et auditorium med plads til 1.588 gæster.

Store sal danner ramme om alt fra klassiske balletter og opera til rytmiske koncerter, musicals og store udenlandske gæstespil.

Konferencier 

Lille Sal

Om salen: Lille sal bliver hyppigt anvendt til små teaterproduktioner, rytmiske koncerter, foredrag, møder og konferencer.

Salen er oprindeligt designet til kammermusik, men er siden blevet opdateret med ny teknik, så den kan bruges til mange forskellige arrangementstyper.

Konferencier 

Konferencier