Symfonisk Sal

Symfonisk Sal er fra 2007 og er designet med et præcist mål. Akustikken var det primære succeskriterie med fokus på klassisk, symfonisk og akustisk musik. Salen har de samme proportioner som Wiener Musikvereins Gyldne Sal, da flere end 100 års erfaring herfra beretter om de perfekte mål. Scenen kan rumme et fuldt symfoniorkester og korpodiet 100 sangere. Salen har plads til 1.170 publikummer og er 25 meter høj.

Rytmisk Sal

Rytmisk sal danner året rundt ramme om koncerter, standup, dans og teater. Scenen kan varieres i størrelse, og dens placering i rummet kan ændres.

Salen har publikumspladser på et teleskopisk podiesystem, der kan skydes ud. Når podierne er rullet helt ud, er der 465 siddepladser (inkl. fire kørestolspladser). Hvis podierne er rullet sammen, kan salen rumme op til 1000 stående koncertgæster.

Kammermusiksalen

Kammermusiksalen er, som navnet antyder, bygget til kammermusik. Den fremstår lys og åben med sine lyse vægge, det lyse trægulv og det store glasparti, som åbner rummet op mod kunstmuseet ARoS. Kammermusiksalen har plads til omkring 100 gæster.

Store Sal

Store sal er hjertet i Musikhuset Aarhus. Musikhusets største scene har lagt gulv til musikalsk magi fra masser af store danske og internationale stjerner. Salen er opbygget som et audito-rium med plads til 1.588 gæster. Store Sal danner ramme om alt fra klassiske balletter og opera til rytmiske koncerter, musicals og store udenlandske gæstespil.

LIlle Sal

Lille Sal med 314 sæder bliver hyppigt anvendt til små teater-produktioner, rytmiske koncerter, foredrag, møder og konferencer. Salen er oprindeligt designet til kammermusik, men er siden blevet opdateret med ny teknik, så den kan bruges til mange forskellige arrangementstyper.