Slider

Orkesterfestivalen rykker til Aarhus

Danmarks største festival for klassisk musik spillet af børn og unge kommer til Jylland, når Musikhuset Aarhus danner rammen om Orkesterfestivalen i 2021.

Tilmeldingsfristen er 1. november 2020

Orkesterfestivalen er Musik & Ungdoms store klassiske begivenhed for talentfulde børn og unge, der kommer fra nær og fjern for at spille sammen det bedste, de har lært.

Siden 2012 har festivalen hvert år samlet hundredevis af børn og unge, der har kastet sig over samspillet og den klassiske orkestermusik, selvom de har været på forskellige niveauer og trin i deres musikalske kunnen.

Alle Musikhusets scener kommer 18. april 2021 til at summe af aktiviteter, når gæster, deltagere og musikalske aktører mødes til en familievenlig musikfestival.

Nyt Samarbejde

Festivalen tog sin begyndelse i DR Koncerthuset i København, men i 2021 rykkes teltpælene op og festivalen flytter i samarbejde med Musikhuset Aarhus til Jylland.

Oplev hundredevis af børn og unge på de mange scener i Musikhuset

Som gæst kan du gå til og fra koncerterne, uanset om du vil være med fra start til slut eller bare lytte i fem minutter.

I foyeren er der fuld knald på de musikalske aktiviteter, hvor alle kan være med.

Festivalen arrangeres af Musik & Ungdom i samarbejde med Musikhuset Aarhus

Hvor? Musikhuset, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus

Hvornår? 18. april 2021

Pris? Der er fri adgang til alle koncerter

Tilmeldingsfrist: 1. november 2020

Vi ses i Musikhuset

Et brag af en bratsch-fest

Orkesterfestivalen sætter hvert år fokus på et af de mere sjældne instrumenter i symfoniorkestret. I 2021 peger pilen på: Bratsch. 

Hvis du har gode ideer til, hvordan vi bedst muligt hylder dette smukke strygerinstument, så send en mail til maja@musik-ungdom.dk

Fagot-fest 2020

Orkesterfestivalen havde store og vilde fagot-planer i 2020. Men på grund af frygten for spredning af Corona-virus blev festivalen aflyst i sidste øjeblik. 

Vi synes ikke, I skal snydes for de fantastiske fagot-ideer, som mange af landets mest engagerede fagot-entusiaster havde planlagt, forberedt og glædet sig til. Derfor har vi valgt, at hylde instrumentet ved et arrangement senere på året. 

Mere info følger snarest …

OM OS

 

På Orkesterfestivalen kan man opleve symfoniorkestre, kor, kammerensembler, solister og bigbands på alle niveauer. Man kan også prøve instrumenter og lade sig friste af musikskolernes tilbud om at komme i gang med musikken.

KONTAKT

 

Farvergade 27A, 2. sal
DK-1463 København K
+45 3613 3535

Festivalleder: Maja Joss-Børch

CVR: 2925 0510

FØLG OS